Bonus dobrodošlice Betmaster kladionice

Uzmi bonus: 100% do 150€
Bonus dobrodošlice Betmaster kladionice

Naša ocjena

Bonus dobrodošlice 100% Bonus na prvu uplatu do 150€

Osnovne informacije
 • Website betmaster.io
 • Osnovano 2018
 • Licenca Curacao
 • Min uplata 10€
 • Valute EUR, USD, BTC +17
Sviđa nam se
 • Dobra ponuda bonusa za nove i postojeće igrače
 • Jednostavna prijava putem mobitela
 • Široka ponuda sportskog klađenja
Moglo bi i bolje
 • Nema Live streaming servisa

Novi korisnici na Betmaster kladionici prilikom prve uplate mogu dobiti 100% bonus do 150€ plus 4 besplatne oklade od po 5€ tijekom prva četiri tjedna. Saznajte kako.

Betmaster je novija internet kladionica osnovana 2018. godine. Iako je sjedište kompanije koja kladionicom upravlja na Cipru, a licencirana je na Curacau radi se o kladionici istočnoeuropske, vjerovatno ruske provenijencije.  Kladionica ima moderan, pregledan izgled, a uz sportsko klađenje nudi i online casino.

Bonus dobrodošlice dostupan je igračima iz Hrvatske i susjednih zemalja bez upotrebe bonus koda. Jednako kao i brojne druge promocije za postojeće igraće koje nalazimo u ponudi kladionice.

 • Bonusi i promocije
 • Ponuda klađenja
 • Uplate i isplate
 • Sigurnost
Ukupna ocjena 7/ 10

Bonus dobrodošlice Betmaster kladionice

Da bi dobili ovaj bonus novi igrači prilikom prve uplate moraju označiti da žele preuzeti bonus. Eventualno mogu odbiti bonus, ili se odlučiti za 100% bonus na prvu uplatu do 200€ u Betmaster Casinu. Minimalna uplata je 10€.

Bonus nije dostupan za uplate putem Skrilla i Netellera, tako da našim igračima preostaje uplatu izvršiti putem kreditnih kartica, Ecopayza ili nekog druge dostupne opcije plaćanja. Uostalom, bonus se može prihvatiti odabrati samo kod opcija plaćanja za koje je i dostupan.

Po prvoj uplati bonus se automatski pripisuje stanju računa i može se odmah početi koristiti za sportsko klađenje. Kako se pri uplati oklada najprije koriste depozit sredstva, a svi se dobici iz depozita i iz bonus sredstava pripisuju bonus saldu sva igračeva sredstva su praktično blokirana do ispunjenja bonus uvjeta.

Da bi ispunili bonus uvjete i mogli isplatiti bonus i dobitke igrači moraju iznos bonusa uplatiti najmanje 10 puta na sportske oklade s minimalnim tečajem 1,40 i to u roku 7 dana! Maksimalni iznos unutar jedne oklade koji se računa u ispunjavanje bonus uvjeta jednak je iznosu bonusa. Stanje bonusa vrlo se jednostavno može pratiti na Bonuses stranici u sekciji igračeva računa.

Betmaster bonus dobrodošlice omogućuje novim igračima da se klade sa čak 200€ besplatnog novca, što znači i znatno veće šanse za dobitak. Potražite slične ponude na našoj listi najboljih bonusa na online kladionicama na dnu članka.

Besplatne oklade

Novi igrači uz klasični bonus dobrodošlice mogu dobiti i dodatne 4 besplatne oklade od po 5€ tijekom prva 4 tjedna. Da bi dobili free bet potrebno je uplatiti najmanje 20€ u periodu od petka u 12:00 (UTC) sati do sljedećeg petka u 11:59 (UTC) i to svakog tjedna.

Besplatne oklade se dodjeljuju svakog petka, počevši od dana prve uplate, a može ih se upotrijebiti u roku 7 dana. Kao što je uobičajeno iznos besplatne oklade ne računa se u dobitke. Dobici iz besplatnih oklada mogu se slobodno isplatiti.

Promocije za postojeće igrače na Betmaster kladionici

Kao što je vrlo često slučaj kod kladionica s ruskom pozadino i Betmaster ima zaista mnogo promocija za postojeće igrače. Jedna od najinteresantnijih je 50% Reload bonus do 200€ srijedom. Učestvovanje je potrebno potvrditi na stranici promocije, a prije ispalte bonus je potrebno uplatiti 6 puta na min. tečaj 1,80 u roku 7 dana.

Ostale trenutno aktivne promocije uključuju Daily Multibet za igrače koji vole uplaćivati combo oklade, te Sports Loyalty Freebet, koji nagrađuju igrače za svakodnevno igranje. Tu je i tjedni Cashback od 10% za igrače koji su imali loš tjedan. Naravno, i brojne druge povremene promocije.

Ostale informacije

Jedna od karekteristika Betmaster kladionice koja odmah upada u oči je jednostavan način registracije i prijave putem mobilnog telefona. Stoga su i stranice odlično optimizirane za mobilno klađenje, iako su jednako dobre i jednostavne za upotrebu i na desktopu.

 • Visa
 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • Bitcoin
 • Bank Transfer, EcoPayz, Neosurf, Webmoney

Uplatu na kladionicu moguće je brzo i jednostavno izvršiti velikim brojem opcija plaćanja. Minimalna uplata iznosi 10€ i ne plaća se dodatna provizija. Isplate se vrše od 20€, po mogućnosti na sredstvo kojim je izvršena uplata. Jedna isplata unutar 24 sata je besplatna, a zatim se plaća naknada od 5% iznosa isplate. 

Betmaster ima dosta široku ponudu sportskog klađenja koja uključuje ogroman broj natjecanja na standardni izbor najpopularnijih sportova. Tečajevi su relativno loš, tako da i na najjačim nogometnim ligama daju payout od svega 92-93%. Kao što je i uobičajeno nešto su bolji na favorite. 

Korisnička podrška dostupna je putem emaila i Live chata i to 24 sata dnevno. Podrška je dostupna na engleskom, njemačkom, ruskom te još nekoliko jezika.

Betmaster bonus dobrodošlice

100% bonus na prvu uplatu do 150€
4 x Besplatna oklada po 5€

Idi na Betmaster
Bonus dobrodošlice Betmaster kladionice

Najbolji bonusi na online kladionicama

 • Bonus dobrodošlice
  50% bonus do 200€
  Kladionica na hrvatskom jeziku Široka ponuda sportskog klađenja Odlična korisnička podrška igračima Brze i pouzdane isplate
  Bet at Home kladionica
  8/ 10
  Registriraj se
 • Bonus dobrodošlice
  100% bonus na 1. uplatu do 100€
  Ekskluzivni bonus za HR igrače Svjetski brend odlične reputacije Betfair Exchange račun Široka ponuda sportskog klađenja
  Betfair Sportsbook
  9/ 10
  Registriraj se
 • Bonus dobrodošlice
  100% bonus na prvu uplatu do 50€
  Kladionica odlične reputacije od 1997. Široka ponuda sportskog klađenja Odlična platforma za klađenje uživo Česte promocije za postojeće igrače Visoki limiti isplate
  Unibet kladionica
  9/ 10
  Registriraj se
 • Bonus dobrodošlice
  100% Bonus na prvu uplatu do 100€
  Kladionica na hrvatskom jeziku Široka ponuda sportskog klađenja Visoki limiti isplata Korisnička podrška na srpskom jeziku
  Mozzart kladionica
  8/ 10
  Registriraj se
 • Bonus dobrodošlice
 • Bonus dobrodošlice
  100% Bonus na prvu uplatu do 50€
  Široka ponuda sportskog klađenja Odlične koeficijenti na NBA košarku Premium UK licenca Korisnička podrška 24/7
  Tonybet kladionica
  8/ 10
  Registriraj se
 • Bonus dobrodošlice
  100% Bonus na prvu uplatu do 150€
  Dobra ponuda bonusa za nove i postojeće igrače Jednostavna prijava putem mobitela Široka ponuda sportskog klađenja
  Betmaster kladionica
  7/ 10
  Registriraj se