Favbet bonus dobrodošlice

Uzmi bonus: 5.000 kn + 200 kn Free Bet
Favbet bonus dobrodošlice

Naša ocjena

Bonus dobrodošlice 5.000 kn Bonus na prvu uplatu + 200 kn Risk Free Bet

Osnovne informacije

Website favbet.hr

Osnovano 2020

Licenca Hrvatska

Min uplata 10 HRK

Valute HRK

Sviđa nam se

Renomirana europska kladionica

Tečajevi bolji od hrvatskog prosjeka

Česte promocije za postojeće igrače

Korisnička podrška 0-24

Moglo bi i bolje

Zastarjeli dizajn web stranica

Mali broj opcija plaćanja

Favbet bonus dobrodošlice za igrače iz Hrvatske sastoji se od 100 bonusa na prvu uplatu do 5.000 kn, oklade bez rizika do maksimalno 200 kn i 50 besplatnih vrtnji u Favbet Casinu.

Favbet kladionica pokrenula je 2020. godine svoju hrvatsku verziju na domeni favbet.hr, ekskluzivno namijenjenu hrvatskim igračima. Ova poznata europska kladionica sve je popularnija u Hrvatskoj, a tome pridonosi i izuzetno bogat paket Favbet bonusa dobrodošlice.

Igrače iz ostalih zemalja regije, i većine europskih zemalja mogu igrati na međunarodnoj domeni favbet.com, također lokaliziranoj na hrvatski jezik. I oni mogu dobiti Favbet bonus dobrodošlice – 100% Bonus na prvu uplatu do 100€ i Risk Free Bet od 20€!

 • Bonusi i promocije
 • Ponuda klađenja
 • Uplate i isplate
 • Sigurnost i licenca
 • korisnička podrška
Ukupna ocjena 7/ 10

Favbet bonus dobrodošlice za nove korisnike iz Hrvatske

Čak 3 promocije mogu iskoristiti novi korisnici iz Hrvatske u sklopu Favbet bonusa dobrodošlice. Među njima svakako se ističe 100% bonus na prvu uplatu do 5.000 kuna, jedan od najvećih bonusa dobrodošlice ikad na koji smo naišli na internet kladionicama.

Ovaj bonus vrijedi za uplate već od 100 kuna, a kako bi dobili bonus novi korisnici trebaju uplatiti oklada u vrijednosti 20x iznos bonusa. Bonus se dodjeljuje u 4 razine, nakon svakih 25% odigranog bonusa. Za isplatu bonusa igrači trebaju kliknuti na gumb Prihvati.

Kako bi ispunili uvjet za dodjelu bonusa igrači trebaju uplaćivati oklade od najmanje 10 kuna s minimalnim tečajem 1,50. Računaju se i oklade uživo, dok oklade na virtualne događaje ne ulaze u ispunjavanje bonus uvjeta.

Da bi iskoristili Okladu bez rizika do 200 kuna novi igrači trebaju aktivirati RISK-FREE BET opciju u svom korisničkom profilu pod dijelom Bonus. Opciju je moguće iskoristiti na događaje s minimalnim tečajem 1,50, i to u roku 10 dana od aktiviranja.

Nakon što igrač izabere događaj ili događaje na koje se želi kladiti na listiću treba izabrati opciju Kladi se bez rizika i uplatiti okladu od maksimalno 200 kuna. Uloženi novac skinuti će se s igračeva računa, no ako je oklada gubitna iznos će u cijelosti biti vraćen.

50 besplatnih vrtnji u Favbet Casinu dodjeljuju se u igri 50 Dazzling Hot u roku 24 sata od otvaranja Favbet računa. Besplatne vrtnje vrijednosti 0,10 kuna potrebno je prihvatiti u korisničkom profilu i iskoristiti u roku 10 dana. Dobitke je moguće slobodno isplatiti.

Paket bonusa dobrodošlice Favbet kladionice daje novim korsnicima puno mogućnosti za ekstra dobitak. Na dnu članka potražite našu listu najboljih bonusa na online kladionicama.

Ostale značajke Favbet kladionice

 • MasterCard
 • Visa
 • Bank Transfer
 • A-Bon

Uplate i isplate na i sa Favbet kladionice brze su i jednostavne. Za to vam na raspolaganju stoji nekoliko opcija plaćanja, navedenih u gornjoj tabeli. Uplate su moguće već od 50 kuna, a isplate na bankovni račun su neograničene. Sve su uplate i isplate besplatne.

Ponuda sportskog klađenja sadrži velik broj sportova, sa vrlo širokom razradom na najpopularnijim događajima. Uz klađenje uživo uključuje i e-sportove, virtualno klađenje i specijalne oklade. Tečajevi su vrlo dobri, možda i trenutno najbolji među hrvatskim internet kladionicama.

Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno. što nije čest slučaj na domaćim kladionicama. Podršku je moguće kontaktirati putem telefona ili emaila, a u oba slučaja možete očekivati brz i jasan odgovor. 

Favbet bonus dobrodošlice

100% Bonus na prvu uplatu do 5.000 kuna
Oklada bez rizika od maksimalno 200 kuna
50 besplatnih vrtnji na Dazzling Hot igri

Idi u Favbet kladionicu
Favbet bonus dobrodošlice

Najbolji bonusi na online kladionicama

 • Bonus dobrodošlice
  50% bonus do 200€
  Kladionica na hrvatskom jeziku Široka ponuda sportskog klađenja Odlična korisnička podrška igračima Brze i pouzdane isplate
  Bet at Home kladionica
  8/ 10
  Registriraj se
 • Bonus dobrodošlice
  100% bonus na 1. uplatu do 100€
  Ekskluzivni bonus za HR igrače Svjetski brend odlične reputacije Betfair Exchange račun Široka ponuda sportskog klađenja
  Betfair Sportsbook
  9/ 10
  Registriraj se
 • Bonus dobrodošlice
  100% Bonus na prvu uplatu do 150€
  Dobra ponuda bonusa za nove i postojeće igrače Jednostavna prijava putem mobitela Široka ponuda sportskog klađenja
  Betmaster kladionica
  7/ 10
  Registriraj se
 • Bonus dobrodošlice
  100% Bonus na prvu uplatu do 100€
  Kladionica na hrvatskom jeziku Široka ponuda sportskog klađenja Visoki limiti isplata Korisnička podrška na srpskom jeziku
  Mozzart kladionica
  8/ 10
  Registriraj se
 • Bonus dobrodošlice
  25% Bonus na prvu uplatu do 100€
  Kladionica na hrvatskom jeziku Brze i jednostavne isplate Dobra korisnička podrška
  Betadria kladionica
  7/ 10
  Registriraj se
 • Bonus dobrodošlice
  100% Bonus na prvu uplatu do 50€
  Široka ponuda sportskog klađenja Odlične koeficijenti na NBA košarku Premium UK licenca Korisnička podrška 24/7
  Tonybet kladionica
  8/ 10
  Registriraj se